Een studieboek bestellen bij bol.com

Eenvoudig studieboeken bestellen

Wil je nieuwe studieboeken, tweedehands studieboeken of e-books kopen het kan allemaal bij bol.com. Zelfs je oude of gebruikte studieboeken kan je verkopen via bol.com of je schoolboeken verkopen? Met meer dan 5,5 miljoen artikelen heeft bol.com een zeer breed assortiment. Bol.com is de grootste online media winkel. Niet alleen voor cd’s en boeken ben je bij bol.com op het juiste adres maar ook voor studieboeken en schoolboeken. Ook 2dehands studieboeken kan eenvoudig en veilig worden besteld via bol.com.

Studieboeken algemeen

Tweedehands Studieboeken

Goedkope 2dehands studieboeken bestellen online kan je bij bol.com snel en eenvoudig. Dit is tevens de beste studieboeken winkel online met het grootste assortiment. Bekijk of je studie ertussen staat en zie direct of je boek die zoekt te koop is.  Vaak zijn er schoolboek acties met gratis verzendkosten en daar kan je regelmatig van profiteren. Momenteel is er een actie dat als je meer dan 2 Nederlandstalige studieboeken koopt 5% korting krijgt. Bol.com heeft ruim 3 miljoen soorten studieboeken beschikbaar, dit is extreem veel en heeft dus elk studieboek die jij zoekt. Op basis van je studie richting kan je eenvoudig filteren op de site. Daarnaast kan je ook een complete studieboeken lijst invullen of op een losse titel zoeken op basis van ISBN, titel of auteur.

bol

Bezorgtijd: bij de meeste studieboeken voor 22 uur bezorgd, morgen in huis.
Bezorgkosten: Vanaf 20 euro GRATIS!
Retourneren: Gratis retourneren en 30 dagen bedenktijd*
Betalen: acceptgiro, iDeal, creditcard,  cadeaubonnen en Maestro.

Wil je 2dehands studieboeken verkopen, dat kan ook heel makkelijk via bol.com. Klaar met of uitgekeken op je huidige studie en wil je makkelijk geld verdienen? Verkoop dan snel je studieboeken via bol.com, want hoe sneller jij ze te koop zet, hoe sneller ze verkocht worden. Verdien daarmee je vakantiegeld of koop er weer studieboeken van voor je volgende studie. Hoe fijn is dat. Een opgeruimde boekenkast en nog geld verdienen ook. Wist je trouwens dat je via bol.com altijd korting krijgt op de aanschaf van pakketzegels waarmee je de boeken kunt verzenden, zelfs naar België? Of Engelstalige studieboeken met 30% korting.

E-book studieboeken

Zoek je geen fysiek boek maar een digitaal studieboek? Bol.com heeft ook veel e-studieboeken. Het gemak van een e-book is dat je hem altijd bij de hand hebt. Je hoeft niet zware boeken te tillen en het is ook nog goedkoper. Als je de mogelijkheid hebt koop je studieboeken dan digitaal.

Voordelen van bol.com
– 30 dagen recht van retour
– Altijd mooie acties
– Altijd de beste service
– Gratis thuisbezorgd vanaf 20 euro
– Ook verkopen van studieboeken snel geregeld

studieboeken bestellen