Bol.com

studieboeken bestellen

Bezorgtijd: bij de meeste studieboeken voor 22 uur bezorgd, morgen in huis.
Bezorgkosten: GRATIS bij een bestelling vanaf 20 euro.
Betalen: achteraf betalen (gratis), iDeal, creditcard en cadeaubonnen.

Met meer miljoenen artikelen heeft Bol.com een zeer breed assortiment. Bol.com is de grootste online media winkel van Nederland. Niet alleen voor cd’s en boeken bent u bij Bol.com op het juiste adres maar ook voor studieboeken en schoolboeken. Ook voor 2dehands studieboeken kan eenvoudig en veilig worden besteld via bol.com.

Studieboeken algemeen

Goedkope 2dehands studieboeken bestellen kan je bij Bol.com snel en eenvoudig online. Beste studieboeken winkel online met het grootste assortiment. Bekijk per studie de complete boekenlijst. Vaak zijn er schoolboek acties met gratis verzendkosten en daar kan je regelmatig van profiteren.

Wil je 2dehands studieboeken verkopen, dat kan ook heel makkelijk via Bol.com. Klaar met of uitgekeken op je huidige studie en wil je makkelijk geld verdienen? Verkoop dan snel je studieboeken via bol.com, want hoe sneller jij ze te koop zet, hoe sneller ze verkocht worden en hoe relevanter voor de koper. Verdien daarmee je vakantiegeld of koop er weer nieuwe studieboeken van voor je volgende studie. Hoe fijn is dat. Een opgeruimde boekenkast en nog geld toe ook. Wist je trouwens dat je via bol.com altijd korting krijgt op de aanschaf van pakketzegels waarmee je de boeken kunt verzenden, zelfs naar België?

Binnen een paar klikken heb je een gratis verkoopaccount en staan je studieboeken (maar ook cd’s, dvd’s en games) te koop.
1. Bol.com zet je boeken in de juiste categorie en zorgen dat ze goed vindbaar zijn voor meer dan 5 miljoen klanten.
2. Heb je een koper, dan ontvang je van ons de betaling min een kleine verkoopbijdrage.
3. Koop en print je pakketzegel heel eenvoudig en altijd met korting via je bol.com verkoopaccount en verzend je boek(en).

Voordelen van BOL.COM
– 30 dagen recht van retour
– Altijd mooie acties
– Altijd de beste service
– Gratis thuisbezorgd vanaf 20 euro
– Ook verkopen van studieboeken snel geregeld

studieboeken bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *