Terug naar Studieboeken winkels

Bol.com

studieboeken bestellen

Bezorgtijd: bij de meeste studieboeken voor 22 uur bezorgd, morgen in huis.
Bezorgkosten: GRATIS bij een bestelling vanaf 20 euro.
Betalen: acceptgiro, iDeal, creditcard, cadeaubonnen en Maestro.

Met meer dan 5,5 miljoen artikelen heeft Bol.com een zeer breed assortiment. Bol.com is de grootste online media winkel. Niet alleen voor cd’s en boeken bent u bij Bol.com op het juiste adres maar ook voor studieboeken en schoolboeken. Ook voor 2dehands studieboeken kan eenvoudig en veilig worden besteld via bol.com.

Studieboeken algemeen

Goedkope 2dehands studieboeken bestellen kan je bij Bol.com snel en eenvoudig online. Beste studieboeken winkel online met het grootste assortiment. Bekijk hier voor alle studies de complete boekenlijst. Vaak zijn er schoolboek acties met gratis verzendkosten en daar kan je regelmatig van profiteren.

Wil je 2dehands studieboeken verkopen, dan kan ook heel makkelijk via bol.com. Klaar met of uitgekeken op je huidige studie en wil je makkelijk geld verdienen? Verkoop dan snel je studieboeken via bol.com, want hoe sneller jij ze te koop zet, hoe sneller ze verkocht worden. Verdien daarmee je vakantiegeld of koop er weer studieboeken van voor je volgende studie. Hoe fijn is dat. Een opgeruimde boekenkast en nog geld toe ook. Wist je trouwens dat je via bol.com altijd korting krijgt op de aanschaf van pakketzegels waarmee je de boeken kunt verzenden, zelfs naar België?

Binnen een paar klikken heb je een gratis verkoopaccount en staan je studieboeken (maar ook cd’s, dvd’s en games) te koop.
1. Wij zetten je boeken in de juiste categorie en zorgen dat ze goed vindbaar zijn voor meer dan 5 miljoen klanten.
2. Heb je een koper, dan ontvang je van ons de betaling min een kleine verkoopbijdrage.
3. Koop en print je pakketzegel heel eenvoudig en altijd met korting via je bol.com verkoopaccount en verzend je boek(en).

Voordelen van BOL.COM
– 30 dagen recht van retour
– Altijd mooie acties
– Altijd de beste service
– Gratis thuisbezorgd vanaf 20 euro
– Ook verkopen van studieboeken snel geregeld

studieboeken bestellen